Geocaching Swiss Army Knife

Fra NørderiWiki
Version fra 19. maj 2007, 21:08 af Freesoft (diskussion | bidrag) Freesoft (diskussion | bidrag) (En (lang) start)

(forskel) ←Ældre version | se nuværende version (forskel) | Nyere version→ (forskel)
Skift til: Navigation, Søgning

Mit møde med GSAK...

Ville først installere det på en computer som havde lidt kræfter at lege med, ikke fordi jeg tror GSAK kræver meget, mest fordi min stationære er godt rodet. Så da jeg købte en ny bærbar installere jeg den der.

Har fra starten bestemt at jeg ikke ville købe programmet før jeg fik til det at køre som jeg gerne ville. Som man jo er i sin gode ret til, og det burde mange "mindre" programmer nok lære lidt af. En hurtig side bemærkning: Hvis programmet ikke kan det store, er det ikke værd at bruge penge på og der findes 99% sikkert en gratis version, og i mange tilfælde en fri version der kan det samme eller mere. I øverigt må man bruge GSAK så lang tid man vil gratis, men efter 21(?) dage kommer der en "nag screen" og bliver der i længere og længere tid. Nå, men til det, det handler om.

GSAK kan mange ting, rigtige mange ting. Så man får helt sikkert mere end hvad man betaler for. Og jeg vil komme ind på dem jeg bruger, andre smarte ting vil du skulle finde andre steder som der jo er nok af.

Kommer ind på: Get by e-mail, send to GPS waypoint navne, html eksport, lidt filter, ...