Geocaching Swiss Army Knife

Fra NørderiWiki
Skift til: Navigation, Søgning

Mit møde med GSAK

Havde fra starten bestemt at jeg ikke ville købe programmet før jeg fik til det at køre som jeg gerne ville. Som man jo er i sin gode ret til, og det burde mange "mindre" programmer nok lære lidt af.
En hurtig side bemærkning: Hvis programmet ikke kan det store, er det ikke værd at bruge penge på og der findes 99% sikkert en gratis version, og i mange tilfælde en fri version der kan det samme eller mere. I øverigt må man bruge GSAK så lang tid man vil gratis, men efter 21 dage kommer der en "nag screen" og bliver der i længere og længere tid. Nå, men tilbage det, det handler om.

GSAK kan mange ting, rigtige mange ting. Så man får helt sikkert mere end hvad man betaler for. Og jeg vil komme ind på dem jeg bruger, andre smarte ting vil du skulle finde andre steder som der jo er nok af.

Get data by e-mail

Jeg har oprettet en mail kun til at modtage PQs på, Gmail kan fx bruges til det formål. Det er klart den nemmeste måde at få PQs ind på. Find funktionen under File -> Get data by e-mail. Så kommer dette billede frem, som skal udfyldes med dine e-mail konto oplysninger:

get_mail.PNG

Som du måske kan se, er min sat op til at slette filerne når den har loaded dem i databasen. Denne indstilling laver du i File -> Load GPX/LOC file..., og sætter det som vist her:

load_file_setting.PNG

Den er lavet sådan, for at jeg ike selv skal ind og slette de PQ filer den henter fra mailen.

Send to GPS waypoint

Navn

%code-%typ1%con1

http://webfora.dk/geocaching/showthread.php?p=74754#post74754

HTML eksport / Print

Filter

Links

Vejledning til GSAK